Sovplatserna

Glide har fyra ställen där han gillar att ligga.

Glide i favvoväskan               
Nr 1. Väskan 

Här ligger han alltid dagtid för att ha koll och snabbt kunna rusa i väg till dörren och skälla hysteriskt när brevbäraren kommer med post.
Han börjar redan morra när första grannen i huset som bor på våning sex får sin post.
Sen föjer han ljudet våning för våning samtidigt som hans morrande eskalerar ju närmare brevbäraren kommer vår dörr.
När posten sedan tillslut rasar in så går Glide till attack mot inkastet och får därför posten över sig.
Förhoppningsvis hinner vi höra att brevbäraren är i antågande och kan ropa till den skällande hunden som står framför dörren och väntar....
-"GÅ OCH LÄGG DIG I KORGEN GLIDE!"
Då lyder han direkt och springer iväg och sätter sig i väskan fortfarande morrandes ungefär som om han ska ha sista ordet.

i korgen     
Nr 2. Korgen

Hans korg står nedanför husses säng i sovrummet och hit går Glide på kvällen när vi har lagt oss eller är på väg att lägga oss. Den blåa korgen fick han med sig när vi köpte honom och sen har vi lagt i lillhusses gamla fårskinn med en babyfilt över och här gillar Glide som sagt att ligga på nätterna och tidig morgon innan vi andra har gått upp.

i soffan 
Nr 3. Soffan

På kvällarna innan han går och lägger sig i korgen så ligger han gärna i soffan och sover. Även på förnatten alternerar han mellan soffan och korgen.


kudden          
Nr 4. Kudden

På kudden ligger han ibland som omväxling till väskan. Här kan han sträcka ut mera än han kan i väskan där han verligen får tränga ihop sig för att få plats.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0