Skepp å hoj!


Här ska paddlas kanot!

Mums med picknick!

Lite sol blev det också.
Matte klagade att jag pad

Kommentarer
Postat av: Lotta

Först och främst: Såååååå roligt att du får en ny kompis snart!!! Och tänk så härligt för Sveas familj att ha något så roligt att se fram emot. Nu kommer du få jobba med uppfostran, Glide :-) Moira, som redan fyllt 1 år, är riktigt busig fortfarande och bråkar hela tiden med Godis.



Jo, jag har en liten undran. Du Glide som är bevandrad i huvudstaden; Vet du var man kan rasta hunden i närheten av Centralstationen? På lördag ska vi åka tåg upp till Härnösand och ska byta tåg i Stockholm. Vi har ungefär 45 minuter (om nu tåget är i tid) på oss att få Moira rastad. Jag har varit mycket i Stockholm men utan hund, och då tänker man ju inte på sånt här. Moira är ju flicka så helst vill hon ha lite gräs att kissa på. Vad säger du Glide? Har du något hett tips?



När vi åkt tåg till Västerås har vi bytt i Göteborg och där är det bara asfalt! Inte ett endaste litet grässtrå att kissa på för tikar. Sist höll sig Moira hela resan och jag var jättenervös att hon skulle kissa på tåget.



Kramar från Lotta och Moira

2011-08-10 @ 10:10:35
URL: http://prinsessapavift.blogg.se/
Postat av: Glide

Tack Lotta & Moira!

Det är ALLTID lika roligt att få kommentarer från er. Blir så glad!

Ja nu kommer jag att få det körigt med lilla "Gretich" innan jag får pli på henne.

Svea var alltid så cool så henne kunde jag aldrig fostra för hon brydde sig inte trots att jag skällde, nafsade eller hutade åt henne.

Hon gick alltid sin egna lilla väg i alla fall.



Ang rastning så skulle jag föreslå att ni går ut genom Centralstationen och mot Sankta Clara kyrka. Där kommer en liten trappa upp så kan ni "passera" kyrkogården rakt igenom på väg mot Drottninggatan, för det är helt enkelt en liten genväg där många går för att ta sig rakt över kyrkogården till Drottninggatan. När ni har nått Drottninggatan så går ni helt enkelt samma väg tillbaka. På kyrkogården står det nog en skylt om att man inte får rasta oss där men det är inte bara hundar som passerar det gräset vill jag lova. En och annan brajpipa & andra droger förekommer också där sommartid så vad gör en liten kiss-skvätt då? Gå där ni och är det någon som klagar så hälsa ifrån Glide, jag brukar nämligen få följa med Matte dit när hon pysslar om sina hemlösa så de känner mig.

Har ni jättelång tid så kan ni gå till vänster på Vasagatan (gatan utanför Centralen) och gå ca 10 minuter så kommer ni till en liten gräspark på vänster sida = framför LO borgen vid Norra Bantorget.



Nospuss från



Glide

2011-08-10 @ 14:48:22
URL: http://buttramolnet.blogg.se/
Postat av: Hallvardlilly

You will be hearing from me soon. Thanks

2011-10-07 @ 09:56:57
URL: http://hallvardlilly.blogfeaturing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0