Hundastrologi a´la Meja

HUNDHOROSKOP:

Väduren: 20 mars - 19 april

Orädd hund. En fighter som gillar att prova nytt. Väduren är en initiativrik hund med stark tävlingsinstinkt, och den markerar tydligt sitt revir. En hund som behöver få möjlighet att springa mycket fritt, utan koppel.

Oxen: 20 april - 20 maj

Visar stolt "jag äger". En hund som söker skönhet och balans i livet. Har samtidigt ett mycket starkt behov av stabila relationer och trygghet. En mångsidig, uthållig och praktiskt lagd vän som gillar rutiner. "Stark som en oxe", som man säger, men med känslig nacke och hals.

Tvillingarna: 21 maj - 20 juni

En dubbelnatur som utstrålar "jag tänker". Yvig och social hund som älskar att kommunicera och att vara i rörelse. Lekfull som få, nyfiken och full av humor och överraskningar. Tvillinghunden är intelligent: att hämta tidningen är en valplek, lär den svårare tricks!

Kräftan: 21 juni - 21 juli

"Jag känner", gläfser denna hund. En konservativ vovve som älskar hemmet och familjen och vill att allt ska vara som förut. Känslig och lättsårad. Kräfthunden är nyfiken på omvärlden men har samtidigt starka beskyddarinstinkter.

Lejonet: 22 juli - 22 augusti

"Jag vill" ryter Lejonhunden om den inte får vara i centrum. En stolt och ambitiös vovve som älskar glans och glamour. Har en säregen attraktionskraft som den älskar att visa. Passar perfekt på utställning. Ge Lejonhunden ett ståtligt namn!

Jungfrun: 23 augusti - 22 september

"Jag analyserar", tänker hunden som vill att allt ska vara perfekt. En noggrann, hjälpsam livskamrat som gärna plockar strumpor och lägger i tvättkorgen. Avskyr slöseri: Varför slänga en tidning som man kan leka med och slita i tusen bitar?

Vågen: 23 september - 22 oktober

Fyrbent "zenmästare" som strävar efter harmoni. "Jag balanserar", konstaterar den. Hund som förespråkar rättvisa. Våghunden är en utomordentlig diplomat som tycker om att samarbeta och umgås. Den är också en sann estet som gillar vackra presenter.

Skorpionen: 23 oktober - 21 november

"Jag förvaltar", säger denna passionerade, kraftfulla och intensiva hund. En detektiv som vill gå till botten med allt, som avslöjar dina hemligheter och ser rakt igenom dig. Dock mycket sårbar under ytan.

Skytten: 22 november - 21 december

En lättsam hund som inte gräver ner varken sig själv eller benen för djupt. Ser möjligheter och gläfser glatt "jag förstår!". Entusiastisk och vidsynt med stark längtan efter expansion. Jagar gärna större hundar.

Stenbocken: 22 december - 20 januari

Tittar på när de andra skuttar och leker. Stenbockshunden utstrålar ansvar, mognad. Systematisk och organiserad, med tålamod och uthållighet. Tycker om det felfria och kan ibland vara väl allvarsam. Lyx är onödigt, tycker den här vovven.

Vattumannen: 21 januari - 18 februari

En rebell med stort behov av frihet. Intuitiv hund som ylar "jag vet". Kan få plötsliga insikter, snappa upp vibbar och överaska dig ordentligt. Vill veta varför du plötsligt ger bort ett hundkex - och tuggar i sig det först när den fått svar.

Fiskarna: 19 februari - 19 mars

En fanstifull hund med en gränslös inställning till livet. En hyperkänslig vovve, full av medkänsla. Sätt på lite mjuk klassisk musik, eller en film med vackra vyer - och låt din fiskhund drömma sig bort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0